NOVINKY ZE SVĚTA GDPR
Z CELÉHO ČESKÉHO INTERNETU

1391
článků celkem
3
novinek
219
zdrojových webů
26.06.2017

Směrnice GDPR – otázky – 4. Zásady a právní důvody zpracování

Změny

Článek udává zásady zpracování osobních údajů a odůvodňuje jejich skutečnost. Porovnává změny, které nastávají se zrušením...

zdroj: lepsi-reseni.cz
26.06.2017

Směrnice GDPR – otázky – 5. Zvláštní kategorie osobních údajů (citlivé údaje)

Obecné informace

Nové nařízení EU o ochraně osobních údajů – GDPR (General Data Protection Regulation), která vstoupí v účinnost 25. května 2018 s sebou...

zdroj: lepsi-reseni.cz
26.06.2017

Směrnice GDPR – práva subjektu údajů

Změny

Nařízení GDPR se v několika případech velmi odlišuje od současného zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, které platí na...

zdroj: lepsi-reseni.cz
26.06.2017

GDPR – souhlas se zpracováním osobních údajů

Obecné informace

Článek se podrobně věnuje problematice souhlasu se zpracováním osobních údajů v souvislosti s nově nadcházejícím nařízením, které v...

zdroj: lepsi-reseni.cz
26.06.2017

Směrnice GDPR – otázky – 7. Správce, zpracovatel

Změny

Dnes je na území ČR ochrana osobních údajů upravena zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Tento zákon mimo jiné upravuje i...

zdroj: lepsi-reseni.cz
26.06.2017

Směrnice GDPR – otázky – 9. Pověřenec pro ochranu osobních údajů

Obecné informace

Článek se formou otázek a obsáhlých odpovědí zabývá problematikou pověřence pro ochranu osobních údajů neboli DPO (Data Protection...

zdroj: lepsi-reseni.cz

Kategorie

#Obecné informace1049 článků
#Blog156 článků
#Změny69 článků
#Rozhovor45 článků
#Specializovaný článek40 článků
#Oficiální sdělení18 článků
#Důležité10 článků
#Související právní předpisy4 články

Nová kniha

Kniha “GDPR snadno a přehledně” zpracovává tematiku zavedení GDPR přehledným a srozumitelným způsobem.

GDPR - Snadno a přehledně
Díky návodům se dozvíte jaké kroky je třeba zavést pro řádné splnění povinnosti a pomůže i spousta příkladů z praxe.
ZJISTIT VÍC

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Web používá nezbytné cookies pro jejich fungování. Se souhlasem jsou zpracovávané preferenční a statistické cookies, které slouží pro zapamatování nastavení a měření návštěvnosti. Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies. Podrobnou úpravu můžete provést kliknutím na “Vlastní nastavení”. Své preference můžete kdykoliv změnit a souhlas odvolat kliknutím na “Cookies” v zápatí stránky. Volba pouze nezbytných cookies může mít vliv na funkčnost a výkon stránek.