NOVINKY ZE SVĚTA GDPR
Z CELÉHO ČESKÉHO INTERNETU

1312
článků celkem
3
novinek
219
zdrojových webů
08.06.2017

GDPR, ochrana osobních údajů, nové nařízení EU

Obecné informace

Společnost Seminaria uspořádala konferenci, které se zúčastnilo 300 zástupců firem, veřejných organizací i škol, se zájmem zjistit...

zdroj: ict-nn.com
24.05.2017

Rozhodnutí Breyer a dynamická IP adresa jako osobní údaj

Související právní předpisy

Neustálý vývoj komunikačních technologií tlačí na zabezpečení osobních údajů. Článek popisuje nejednoznačnou problematiku dynamických...

zdroj: pravniprostor.cz
24.05.2017

České nemocnice jsou na útoky ransomware zoufale nepřipraveny, varuje expert

Obecné informace

Ve spojení s útokem škodlivého kódu WannaCry na britská zdravotnická centra uvedl Aleš Špidla z Českého institutu manažerů informační...

zdroj: novinky.cz
17.05.2017

GDPR od 25. května: můžete pak posílat newslettery?

Obecné informace

Za týden končí platnost zákona o ochraně osobních údajů, která bude nahrazena evropským nařízením. GDPR (General Data Protection...

zdroj: finance.cz
01.04.2017

Posouzení vlivu na ochranu osobních údajů dle GDPR

Změny

Zavedení GDPR nemusí pro organizace znamenat velký rozdíl od stávajícího zákona 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Přináší...

zdroj: systemonline.cz
23.03.2017

Za špatné zacházení s osobními daty budou hrozit miliónové pokuty

Obecné informace

K evropskému nařízení o ochraně osobních údajů se vážou také pokuty a sankce, které bude udělovat dozorový orgán. Tím je v České...

zdroj: novinky.cz

Kategorie

#Obecné informace989 článků
#Blog154 článků
#Změny59 článků
#Rozhovor42 článků
#Specializovaný článek39 článků
#Oficiální sdělení16 článků
#Důležité10 článků
#Související právní předpisy3 články

Nová kniha

Kniha “GDPR snadno a přehledně” zpracovává tematiku zavedení GDPR přehledným a srozumitelným způsobem.

GDPR - Snadno a přehledně
Díky návodům se dozvíte jaké kroky je třeba zavést pro řádné splnění povinnosti a pomůže i spousta příkladů z praxe.
ZJISTIT VÍC
Tento web používá k vylepšování služeb soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.