NOVINKY ZE SVĚTA GDPR
Z CELÉHO ČESKÉHO INTERNETU

Změny (70 článků)

26.06.2017

Směrnice GDPR – otázky – 7. Správce, zpracovatel

Dnes je na území ČR ochrana osobních údajů upravena zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Tento zákon mimo jiné upravuje i...

zdroj: lepsi-reseni.cz
09.06.2017

Zaměstnavatel jako správce osobních údajů zaměstnanců

Problematika ochrany osobních údajů je v České republice upravena především zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Článek...

zdroj: epravo.cz
01.04.2017

Posouzení vlivu na ochranu osobních údajů dle GDPR

Zavedení GDPR nemusí pro organizace znamenat velký rozdíl od stávajícího zákona 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Přináší...

zdroj: systemonline.cz
13.07.2016

Konec legendárního 101/2000 Sb.

V květnu 2018 skončí platnost zákona o ochraně osobních údajů. Článek souhrnně popisuje jednotlivé změny, které přináší nové...

zdroj: home.kpmg.com

Nová kniha

Kniha “GDPR snadno a přehledně” zpracovává tematiku zavedení GDPR přehledným a srozumitelným způsobem.

GDPR - Snadno a přehledně
Díky návodům se dozvíte jaké kroky je třeba zavést pro řádné splnění povinnosti a pomůže i spousta příkladů z praxe.
ZJISTIT VÍC

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Web používá nezbytné cookies pro jejich fungování. Se souhlasem jsou zpracovávané preferenční a statistické cookies, které slouží pro zapamatování nastavení a měření návštěvnosti. Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies. Podrobnou úpravu můžete provést kliknutím na “Vlastní nastavení”. Své preference můžete kdykoliv změnit a souhlas odvolat kliknutím na “Cookies” v zápatí stránky. Volba pouze nezbytných cookies může mít vliv na funkčnost a výkon stránek.